Er du interesseret i at forhandle naève?

Vi er altid interesseret i nye samarbejdspartnere, og vi vil gøre alt for at få dig rigtig godt i gang med salget af naève.

Der er flere muligheder ved salg af vores lækre produkter, og det er helt op til dig, om du vil sælge det fulde sortiment eller et bestemt udvalg.

Er du interesseret i at vide mere? Giv endelig Sami et kald på tlf. +45 89 80 00 00. Ellers er du meget velkommen til at bruge formularen til at kontakte os.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  Et udvalg af naèves forhandlere

  Dagrofa

  naèves serie af hudvenlige håndsprit og desinfektionsprodukter forhandles nu i Dagrofa, der har 511 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark. Dagrofa står bag Danmarks fødevaremarked MENY og de lokale helte, SPAR, Min Købmand og Let-Køb.

  Find butikker og kontaktinfo på dagrofa.dk.

  Coop

  naève forhandles i et udvalg af Coops butikker, der bl.a. består af detailkæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Fakta og Irma.

  Klik her for at besøge vores forhandlerside, hvor du kan se, hvilke Coop-butikker i nærheden af dig der forhandler naève.

  PromotionMakers

  PromotionMakers tilbyder det fulde sortiment inden for naèves lækre serie af hudvenlig håndsprit og den helt unikke alcocreme, der kombinerer en plejende og fugtgivende håndcreme og håndsprit i et og samme produkt. I samme serie tilbydes også en 100 % bionedbrydelig BioCid overfladedesinfektion.

  Du kan bestille naèves populære produkter online på promotionmakers.com.

  Dansk Håndsprit

  En del af PromotionMakers.

  På dansk-haandsprit.dk kan du bestille alle de populære naève produkter inkl. dit helt eget logo.

  Bestil de populære produkter inkl. eget logo på dansk-haandsprit.dk.

  Toprent

  Har du brug for håndsprit og desinfektionsmidler?

  Du kan tage fat på Toprent, der er en af vores forhandlere af håndsprit og desinfektionsmidler til erhverv.

  Du kan finde kontaktinfo på toprent.dk.

  Redoffice Scan Office

  naèves plejende alcocreme forhandles nu i Redoffice Scan Office.

  Alcocremen er en helt unik desinfektionsløsning, der kombinerer håndsprit og håndcreme. naèves alcocreme indeholder bl.a. fugtgivende glycerin samt plejende mandel- og sesamolie, så det er muligt at passe ekstra godt på huden i en hverdag, hvor det er nødvendigt med hyppig hånddesinfektion.

  Du kan bestille naèves populære alcocreme på Redofficescanoffice.dk.

  iBob

  Beskyt dig selv og dine omgivelser med naève alcocreme, som du bl.a. finder hos vores forhandler iBob.

  ibob.dk kan du bestille alcocremen i forskellige flaskestørrelser i både en parfumefri variant eller med en mild duft af agurk.

  Rengøringskælderen

  På Banegårdsvej 13 i Skanderborg finder du Rengøringskælderen (på gadeplan), der tilbyder alt inden for rengøringsmidler og -artikler til både private kunder og erhvervskunder. Nu forhandles der også et udvalg af naèves hudvenlige håndsprit og alcocreme.

  Produkterne kan købes i butikken. Find kontaktinfo og se åbningstider på deres hjemmeside her.

  JustMore

  Hos JustMore finder du et stort udvalg af kontorartikler. Her er alt, hvad du har brug for til kontoret og hjemmekontoret – fx naèves alcocreme, der er den eneste af sin art på markedet og derfor en helt unik desinfektionsløsning.

  Fra JustMores webshop kan du nemt bestille en eller flere styk af enten naève alcocreme eller håndsprit refill 5 liter.

  Mogens Daarbak

  Hos Mogens Daarbak finder du alt til arbejdslivet herunder et udvalg af naève håndsprit softgel og alcocreme, så du kan sikre en god håndhygiejne på kontoret eller hjemmekontoret.

  Produkterne kan bestilles online på daarbak.dk til både private og erhverv.

  Mitliv.dk

  På mitliv.dk finder du en lang række produkter inden for helbred, sundhed og velvære – og nu også et par hudvenlige håndsprit.

  Du kan få naève bestilt hjem på mitliv.dk.

  Proshave

  En række af naèves hudvenlige håndsprit og desinfektionsprodukter kan nu bestilles online på proshave.dk.

  Her finder du bl.a. naèves skånsomme og effektive Homecare BioCid Overfladedesinfektion til desinficering af overflader. Denne praktiske overfladedesinfektion dræber op til 99,99 % af alle bakterier, virus og svampe – og er desuden testet effektiv mod coronavirus.

  C&C Isenkram

  Vores serie af desinfektionsmidler og hudvenlig håndsprit forhandles nu hos C&C Isenkram. Du kan bl.a. bestille naèves populære alcocreme, der er en ekstra plejende håndsprit.

  Find naève i C&C Isenkrams butik på Middelgade 4 i Randers eller bestil produkterne nemt og hurtigt på cc-isenkram.dk.

  Sygeplejebutikken

  Rikke fra Sygeplejebutikken tilbyder et stort udvalg af sygeplejeudstyr, sygeplejeartikler og værnemidler til både professionelle og private brugere.

  Nu føres naève desuden i webshoppen, og du har mulighed for at bestille produkterne på sygeplejebutikken.dk.

  Hverdag.dk

  Hverdag.dk er en medlemsklub, der tilbyder en lang række mærkevarer og hverdagsprodukter, herunder naève. 

  Med et medlemskab på Hverdag.dk har du mulighed for at bestille et udvalg af naèves alcocreme. Se mere og bestil på hverdag.dk.

  SafeSurface

  SafeSurface er eksperter indenfor desinfektion mod Covid-19, vira og bakterier og tilbyder lynhurtig desinfektion af erhvervslokaler, transportmidler, skoler, kirker, hospitaler, hoteller m.m.

  De er totalleverandør inden for overfladedesinfektion og hånddesinfektion.

  safesurface.dk kan du læse mere om deres elektrostatiske sprayers og desinfektionsløsninger.