naève – ønsket om at kombinere hudpleje med virusbeskyttelse

Et sted lige udenfor Skanderborg startede en idé, hvor desinfektionsmidler, klima og pleje af huden går hånd i hånd. Det er vigtigt for os, at det ene ikke udelukker det andet.

Vores navn er et synonym for det danske ord ”næve”. Næven har aldrig fået så meget opmærksomhed, som den gør nu.

Verden har ændret sig, og desinficering og hyppig vask af hænder er blevet ”the new normal”.

Vores håndsprit og overfladedesinfektion er produceret efter forskrifterne fra WHO, så vi er sikre på, at der ikke bliver gået på kompromis med sikkerheden. Vi vil gerne hjælpe danskerne med at beskytte sig selv og andre.

Allergivenlige produkter

Vores produkter er produceret, så de er allergivenlige. Det betyder, at vi producerer vores produkter uden parfume, og de indeholder derfor heller ikke nogen af de 26-listet allergene parfumestoffer. Vores produkter er altså velegnede til sensitiv hud. Vi bruger udelukkende naturlige duftstoffer som agurk, jasmin og rose i vores produkter. Dét kalder vi duft med omtanke.

Glycerin

Glycerin har en masse fugtgivende egenskaber, og findes derfor i mange hudplejeprodukter. naéves hudplejeserie indeholder både E-vitamin og op til 4 gange mere glycerin end andre lignende produkter på markedet.

Vi melder os ind i klimakampen

Det er ikke bare hudpleje og desinfektion som vores hjerter brænder for. Vi produktudvikler med FN’s 13. klimamål for øje. Vi skal hver især gøre vores for, at der er en verden vi kan give videre til de næste generationer. Derfor er naéve produceret med vindmølleenergi for at formindske Co2-belastningen.

Vi udvikler kontinuerligt på vores emballage, så den er så miljøvenlig, som muligt. Vores emballage er derfor produceret af genanvendelig plast, så det kan nedsmeltes og bruges til andre formål.